De Windows activatie werkt niet / licentie niet correct.

Het is nagenoeg onmogelijk dat onze licenties niet kloppen. Ze zijn 100% legitiem. Bel met onze klantenservice en vraag het licentiecertificaat op wanneer u twijfelt. Vaak zijn er andere oorzaken voor het niet kunnen activeren van uw licentie. Bijvoorbeeld: Onze handleiding is niet (volledig) uitgevoerd. U heeft niet de ISO/USB/DVD uit onze handleiding gebruikt. U heeft de verkeerde versie van […]

De installatie start niet.

Tijdens het opstarten van de computer dient u op te starten vanaf de installatie-USB of installatie-DVD. U dient in de BIOS van de computer aan te geven welk opstartmedium (USB/DVD/HDD) gebruikt moet worden. Soms kan dit ook met een sneltoets (bijv. F2) aangegeven worden. Zoek desnoods op Google hoe uw PC gestart moet worden vanaf USB of DVD.

Waarvoor gebruik ik de proefcode?

De proefcode kunt u gebruiken om te controleren of uw hardware geschikt is voor Windows 10. De proefcode is een licentie die u tijdelijk kunt gebruiken om te testen (de proef-installatie). Nadat alles gelukt is en Windows is geinstalleerd, kunt u kiezen voor “Windows activeren” en voert u de definitieve licentie in (zie laatste stap van de handleiding).

Kan ik mijn huidige Windows upgraden?

Of u kunt upgraden, hangt af van de versie van Windows die u heeft gekocht: Windows 10 Home/ PRO OEM: Upgraden is niet mogelijk. U dient opnieuw te installeren (schone installatie USB of DVD). Windows 10 Home/ PRO RETAIL: Upgraden is wel mogelijk. U kunt de installatie starten en daarna kiest u voor “Windows activeren” door het invoeren van uw licentie.