Hoe schakel ik automatisch verlengen uit voor Office 365?

Afmelden voor automatische verlenging Office 365

Licentie2GO zal nooit automatisch geld van uw bankrekening of creditcard afschrijven voor een automatische verlenging van uw Office 365 abonnement. Wanneer u de automatisch verlengen heeft ingeschakeld, dan zal Microsoft jaarlijks een bedrag van uw rekening afschrijven. Aangezien u bij Microsoft veel duurder uit bent dan bij Licentie2GO, adviseren we u om de automatische verlenging uit te schakelen.

Stap 1: Is automatisch verlengen voor Office 365 ingeschakeld?

Controleer via de website van Microsoft of automatisch verlengen is ingeschakeld. Ga hiervoor naar office.com/myaccount en log in met uw Microsoft account.
Het scherm hiernaast verschijnt. (Klik op de afbeelding om deze te vergroten) Op de plek van de pijl zijn 2 mogelijkheden:

  1. Abonnement verloopt op [datum]: Goed nieuws! Automatisch verlengen is niet ingeschakeld.
  2. Jaarlijks automatisch verlengen op [datum]. Automatisch verlengen is ingeschakeld. U kunt dit uitschakelen met de instructies in Stap 2.

Stap 2: Automatisch verlengen uitschakelen

Het uitschakelen van de automatische verlenging voor Office 365 werkt als volgt:

  1. Ga naar de pagina Services en abonnementen. Het scherm hiernaast verschijnt. (Klik op de afbeelding om deze te vergroten)
  2. Zoek op de pagina Services en abonnementen uw Office 365-abonnement (vaak staat er maar 1, dit is uw abonnement).
  3. Klik op de link Terugkerende facturering uitschakelen. Er volgt een bevestigingspagina en hierna is automatisch verlengen uitgeschakeld.
  4. Ververs de pagina (F5) en ga terug naar stap 1 om te controleren of het uitschakelen gelukt is.

Heeft Microsoft al ongevraagd geld afgeschreven van uw creditcard? Bel dan met (+31) 020-5001500. U kunt Microsoft vragen om het abonnement te beëindigen en het volledige bedrag terug te betalen. Daarna verlengt u alsnog via Licentie2GO.

Office 365 goedkoop verlengen

Verleng uw Office 365 abonnement altijd via Licentie2GO. Microsoft beloofd u mogelijk gratis maanden of een kleine korting, maar bij Licentie2GO krijgt u hetzelfde product gewoon voor minder geld. Alle office-365 abonnementen staan hier: .